Розвиток характерологічних рис особистості - необхідна умова становлення творчої особистості в умовах компетентнісної освіти - Валентина Петрівна Кисільова-Біла (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2016)
Кисільова-Біла В. П. Розвиток характерологічних рис особистості - необхідна умова становлення творчої особистості в умовах компетентнісної освіти. У статті порушується питання про необхідність виокремлення характерологічних рис у структурі творчої особистості як вимоги сьогодення в умовах компетентнісної освіти. Характеризуються характерологічні риси особистості, критерії та рівні їх сформованості у студентів педагогічного інституту.