Зміст лексичної роботи з учнями початкових класів у спеціальній школі - Ольга Бєляк (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Бєляк О. М. Зміст лексичної роботи з учнями початкових класів у спеціальній школі. У статті пропонується зміст роботи з учнями початкових класів. Здійснено відповідно до мети аналіз нормативних документів, у яких наголошується на необхідності постійної лексичної роботи. Визначено етапи, напрями лексичної роботи в початкових класах спеціальної школи, а також розроблено комплекс вправ задля уточнення і збагачення словника молодшого школяра.