Формування творчої уяви молодших школярів на уроках літературного читання засобами новітніх технологій - Ніна Іванівна Білоконна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2019)
Білоконна Н. І. Формування творчої уяви молодших школярів на уроках літературного читання засобами новітніх технологій. Статтю присвячено методиці організації і проведення уроків літературного читання у початковій школі. Автор аналізує методичні прийоми, що сприяють організації спільної навчальної діяльності учнів на уроках читання; розглядає сучасні освітні технології, які є найбільш ефективними для формування творчої уяви молодших школярів у процесі вивчення художніх творів.