پاسخ نویسندگان به نقد مقاله: « ادراک دانشجویان از کیفیت خدمات آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز » (Kerman University of Medical Sciences, 2016)
سردبیر گرامی با سلام احتراماً ضمن تشکر از حضرتعالی در انتقال نظرات یکی از خوانندگان محترم مقاله مذکور، در پاسخ به انتقادات بیان شده موارد ذیل به حضورتان اعلام می گردد: 1 سوالات مربوط به پرسشنامه مطالعه حاضر بر اساس مدل سروکوال 27 آیتم با طیف لیکرت می باشد این تعداد سوالات به درستی و به تفکیک در قسمت یافته ها زیر جدول 1 مقاله بطور دقیق ذکر شده اند اما تعداد سوالات پرسشنامه در قسمت روش کار به اشتباه متفاوت گزارش شده است 2 در پاسخ به سوال دوم، در قسمت روش آخرین پاراگراف به این مطلب به روشنی اشاره شده است 3 با توجه به معروف بودن ابزار اندازه گیری و مدل ارزشیابی بکار رفته در پژوهشهای متعدد داخل لازم به تکرار این مطلب از طرف نویسندگان احساس نشد البته در پژوهش حاضر به روایی و پایایی ابزار در این جامعه آماری اشاره شده است 4 روش تجزیه و تحلیل آماری در قسمت چکیده به روشنی اشاره شده است در عین حال نویسندگان مقاله حاضر ضمن عذرخواهی از وجود اشتباه تایپی در مورد تعداد سوالات در قسمت روش، نهایت تقدیر و تشکر خود را از منتقدین محترم مقاله ابراز می‌دارند