Riglyne vir 'n omvattende verrykingsprogram vir die bevordering van die geestesgesondheid - Antoinette Gmeiner; Marie Poggenpoel (AOSIS, 1997)
In Suid-Afrika, met die snelle veranderinge in die politiek, ekonomie, lewenstyl en tegnologiese vooruitgang, gepaard met die geweld tans in die land, is die lewenskwaliteit van mense so bemvloed dat produktiwiteit en gedrag benadeel is. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.