Výchova jako cesta formování profesní identity - Ivana Nekvapilová (Czech Pedagogical Society, 2017)
Příspěvek na základě fenomenologické analýzy výchovy rozkrýva složitost formační stránky výchovného procesu a zdůrazňuje odpovědnost vychovatelů za formování profesní identity odborníků, jež se ukazuje v jejich jednání.Výchova jako cesta formování profesní identity