Програма навчальної дисципліни «Освітня політика» як об'єкт системного педагогічного проектування - В. І. Бобрицька (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2013)
Автором узагальнено досвід проектування змісту навчальної дисципліни «Освітня політика» в умовах упровадження кредитно-модульної системи організації навчання у педагогічному університеті. Обґрунтовано науково-методичний підхід до розроблення змістового, операційного та підсумково-оцінювального компонентів програми означеної навчальної дисципліни.