Farklı güçteki dental röntgen cihazları ile farklı radyografi tekniklerinde bukkal ve okluzal çürüklerin görünürlüğünün değerlendirilmesi - Şehrazat Evirgen; Candan Paksoy (Ankara University, 2009)
Bu araştırmanın amacı, farklı intraoralradyografi teknikleri ve farklı güçlerde dental röntgen cihazı kullanımının okluzal ve bukkal çürük