Компетентнісний підхід у процесі професійного становлення особистості майбутнього фахівця - В. Т. Легун (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Легун В. Т. Компетентнісний підхід у процесі професійного становлення особистості майбутнього фахівця. У статті розглянуто особливості компетентнісного підходу в процесі навчання, що впливають на формування соціально значущих якостей особистості майбутнього фахівця і надають можливість забезпечити на достатньому рівні його професійне становлення