Сучасні підходи до використання інноваційних технологій у навчанні іноземним мовам у вищих навчальних закладах - Оксана Войтік (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
Стаття присвячена сучасним підходам до використання інноваційних технологій у навчанні іноземним мовам у вищих навчальних закладах, допоміжним засобам для покращення вивчення нового лексичного, граматичного та освітнього матеріалу, вихованню студентів у навчальному процесі