تأثیر اضطراب قابل پیش بینی و غیرقابل پیش بینی بر کنترل تعادل در افراد ورزشکار و غیر ورزشکار (Sport Sciences Research Institute, 2013)
هدف از انجام این پژوهش، تعیین اثر اضطراب در موقعیت قابل پیشبینی و غیرقابل پیشبینی بر کنترل تعادل افراد ورزشکار و غیر ورزشکار بود.  تعداد 48 نفر (24 ورزشکار و 24 غیرورزشکار، با میانگین سنی±27/22 سال، بهصورت داوطلبانة در دسترس روی دستگاه صفحه نیرو ایستادند. بهمنظور ایجاد اضطراب، صوتی با شدت 80 دسیبل بهصورت قابل پیشبینی و غیرقابل پیشبینی، با ترتیب متوازن، از طریق گوشی به هردو گوش افراد پخش شد. سطح اضطراب بهوسیلة دستگاه قابل حمل سنجش هدایت الکتریکی پوست ثبت شد. تعادل، ناحیه نوسان و واریانس توزیع موقعیت نقاط مرکز فشار در راستای محورهای مختصات افقی و عمودی اندازه گیری و با استفاده از آزمون تحلیل واریانس دوطرفه تحلیل شد. یافتههای پژوهش افزایش معناداری را در ناحیة نوسان بر اثر هر دو نوع اضطراب  قابل پیشبینی و غیرقابل پیشبینی در گروه غیرورزشکاران نشان داد اما در گروه ورزشکاران افزایش معنادار نبود. بر پایة یافتههای پژوهش، اضطراب بر میزان نوسانات بدن اثرگذار است و این اثر بر غیر ورزشکاران بیشتر است.