ارائه الگوی کیفیت خدمات ادراک‌شده در خلق رفتار شهروندی - جمال الدین بیرامی ایگدر; بهنام محمودی; هادی تقی زاده (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش کیفیت خدمات ادراک‌شده در بروز مؤلفۀ رفتار شهروندی تماشاگران شهر‌آورد فوتبال پایتخت می‌باشد. روش پژوهش از نوع هم‌بستگی بوده و در زمرۀ مطالعات کاربردی (به‌لحاظ هدف) قرار دارد که به شکل میدانی انجام شده است. جامعۀ آماری آن را کلیۀ تماشاگران بالای 18 سال که جهت تماشای مسابقۀ فوتبال 2 تیم پرسپولیس و استقلال در شهریور 91 به ورزشگاه آزادی آمده بودند تشکیل دادند.  از‌آن‌جا که حجم جامعۀ آماری بیش از ۷5000 نفر بود، بر‌اساس جدول مورگان نمونه به تعداد 384 نفر انتخاب شد. بررسی روابط بین متغیرها نشان داد بین ابعاد کیفیت خدمات با رفتار شهروندی ارتباط وجود دارد. علاوه‌براین، نتایج نشان داد کیفیت برنامه، پیش‌بینی‌کنندۀ قوی‌تری نسبت به کیفیت تعامل، کیفیت محیط و کیفیت نتایج برای رفتارشهروندی می‌باشد. از این رو پیشنهاد می شود مدیران باشگاه ها با ارتقای کیفیت خدمات و درک آن توسط تماشاگران از مزایای ایجاد رفتارشهروندی در تماشاگران استفاده کنند.