Elementos para a elaboración e desenvolvemento de plans de acción titorial na universidade - Mª Beatriz Páramo Iglesias (Universitat Politècnica de València, 2013)
Autores: Joaquín Gairín (coordinador), Mónica Feixas, Cristina Guillamón, Dolors Quinquer y José Luis Muñoz. ISBN: 978-84-8158-430-1 Depósito legal: C 1127-2009 Editorial: Vicerreitoría de Formación e Innovación Educativa, Universidade de Vigo Año de edición: 2009 Nº Edición: 1ª Lugar de edición: Vigo Nº Páginas: 121 Idioma: Gallego