Farklı yapıştırma ajanları kullanılarak mine yüzeyine yapıştırılan seramik ortodontik braketlerin kesme-bağlanma kuvvetlerinin karşılaştırılması: in-vitro bir çalışma - Çağrı Türköz; Kaygısız Emine Uluğ; Çağrı Ulusoy (Ankara University, 2012)
Bu çalışmanın amacı, konvansiyonel yapıştırıcı, rezin modifiye cam iyonomer siman ve yeni geliştirilen, flor salan kompozit bir rezinle