Комунікативна компетентність майбутнього вчителя початкової школи як психолого-педагогічна проблема - Н. Кипиченко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Кипиченко Н. Комунікативна компетентність майбутнього вчителя початкової школи як психолого-педагогічна проблема. У статті розглянуто основні підходи вітчизняних і зарубіжних науковців до визначення сутності та структури комунікативної компетентності; уточнено сутність та зміст поняття «комунікативна компетентність учителя початкової школи», визначено структурні компоненти комунікативної компетентності майбутнього вчителя початкової школи.