TUMOARE OVARIANĂ BRENNER - Ana MIȘINA; Sergiu GLADUN; Lilia SINIȚINA (Academy of Sciences of Moldova, 2024)
Autorii prezintă o observație clinică a unei patologii rare - tumora Brenner a ovarului. Se face o trecere în revistă narativă a literaturii de specialitate privind diagnosticul și tratamentul acestei patologii.