تحلیل توصیفی ‌طرح‌های پژوهشی حوزة روان شناسی ورزشی و رفتار حرکتی پژوهشگاه علوم ورزشی - فریبا محمدی; حامد عباسی; زهره رضایی; زیبا استوان (Sport Sciences Research Institute, 2018)
پژوهش حاضر با هدف بررسی تحلیل توصیفی ‌طرح‌های پژوهشی خاتمه‌یافتة حوزة روان‌شناسی ورزشی و رفتار حرکتی پژوهشگاه علوم ورزشی، از بدو تأسیس تا پایان سال 1395 انجام شد. همة ‌طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های خاتمه‌یافتة حوزه‌های روان‌شناسی ورزشی و رفتار حرکتی جامعة آماری پژوهش حاضر را تشکیل دادند. از چک‌لیست کدگذاری برای جمع‌آوری داده‌ها استفاده شد که پنج نفر از اساتید خبرة علوم ورزشی روایی محتوایی آن را ارزیابی و تأیید کردند. بیشترین نوع تعداد طرح‌های خاتمه‌یافته، کاربردی و کمترین آن‌ها ازنوع بنیادی بودند. همچنین، بیشترین تعداد طرح‌های خاتمه‌یافته به‌ترتیب مربوط به سال‌های 1393  و 1392 است. مردان بیشترین تعداد طرح‌ها را انجام داده‌اند و اغلب مجریان رتبة علمی استادیار داشتند. بیشترین میزان هزینة طرح‌ها مربوط به سال 1393 و کمترین هزینه مربوط به سال 1381 بود. براساس ابزار اندازه گیری، 26 عنوان از پرسش‌نامه و 22 عنوان از ابزار آزمایشگاهی استفاده کرده‌اند. درنهایت، می‌توان برنامه‌ریزی‌های خرد و کلان پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی را براساس نتایج به‌دست‌آمده  از مطالعة حاضر تبیین و اجرایی کرد.