Suficial No! Tensió su-per-fi-ci-al - Raül Oswaldo Senra Jiménez; José María Díaz-Crespo Ramírez (Universitat Autònoma de Barcelona, 2013)
Mitjançant el taller de ciència amb alumnes de 4 anys es pretén assentar les bases d'una cultura científica general on, la introducció al mètode científic i la curiositat innata dels xi-quets pels fenòmens que ocorren al seu voltant, són els pilars fonamentals. En aquest ar-ticle es desenvoluparan les rutines, pautes i mètode de treball que es segueix cada set-mana al taller de ciència, on presentem i desenvolupem diversos fenòmens físics o quí-mics. Concretament, s'abordarà el bloc corresponent a la tensió superficial i s'aportaran els materials i documentació adient d'aquesta experiència amb la qual els xiquets aprenen ciència i, a més a més, s'ho passen d'allò bé.