Дослідження ефективності ігрових дій жіночих команд "Регіна" та "Олімп" у фіналі чемпіонату України з волейболу серед команд вищої ліги - Юрій Гарієвський (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У роботі розкривається система ефективності ігрових дій як команд, так і кожного гравця, зокрема з метою контролю та оцінки діяльності волейболісток у змагальний період. Пропонується авторська методика обліку ефективності ігрових дій під час змагань.