Інтегративний підхід у навчанні в умовах фундаменталізації професійної підготовки майбутніх економістів - Юлія Миколаївна Ткач (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Ткач Ю. М. Інтегративний підхід у навчанні в умовах фундаменталізації професійної підготовки майбутніх економістів. У статті обґрунтовано актуальність використання інтегративного підходу в навчанні в умовах фундаменталізації професійної підготовки майбутніх економістів, зазначено, що інтеграція нині стає невід'ємним складником процесу розвитку сучасної освіти та науки, запропоновано означення понять «інтеграція», «інтегративний підхід», визначено основну мету застосування інтегративного підходу в навчанні майбутніх економістів.