ФОРМУВАННЯ УСВІДОМЛЕНОГО СТАВЛЕННЯ СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ ДО ЗДОРОВ'Я В УМОВАХ ДНЗ ТА СІМ'Ї - Nadiia Trush (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті проаналізовано теоретичні аспекти проблеми формування в дітей старшого дошкільного віку усвідомленого ставлення до власного здоров'я і здоров'я оточуючих та підтверджено необхідність поєднаного впливу працівників ДНЗ і родинина малюків задля формування в них навичок здорового способу життя та визначення цінності здоров'я пріоритетною ще з дошкільного дитинства. Ключові слова: здоров'я, старші дошкільники, валеологічний досвід, здоровий спосіб життя, усвідомлене ставлення до здоров'я.