Особливості рейтингової системи під час оцінювання спецдисципліни "Легка атлетика та методика викладання" - Ірина Мінжорінa; Надія Ільків (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Рейтингове оцінювання є однією з основних складових частин кредитно-модульної системи. В експерименті проаналізовано накопичення балів із різних показників модульно-рейтингової схеми "Легка атлетика та методика викладання" для VII семестру. Підвищення інтересу студентів до кінцевого результату навчання сприяє формуванню свідомішого та активнішого ставлення до навчальної діяльності.