ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده به مراجعین بر اساس کوریکولوم آموزشی موجود از دیدگاه دریافت کنندگان این خدمات در دانشکده ی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز - محمود جهانگیرنژاد; امیر دیبایی; حشمت الله لطفی; مینا ظاهری عبده وند (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2012)
در این تحقیق، میزان رضایت مراجعین دانشکده‌ی دندانپزشکی از خدمات بخش‌های مختلف آموزشی‌درمانی سنجیده و از نتایج به‌دست آمده در راستای بهبود و اصلاح فعالیت‌ها و ارتقای سیستم آموزشی‌-درمانی بخش‌ها استفاده می‌شود. در این تحقیق از ابزار پرسشنامه برای اندازه‌گیری مفاهیم و متغیرها بهره‌گیری شده و روش نمونه‌گیری تصادفی ساده بوده‌ و آنالیز آماری با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS صورت گرفته است. از 184 نفرنمونه‌ی مورد بررسی، 9/50 درصد زن و 1/49 درصد مرد هستند. بیشترین میزان رضایت‌مندی مراجعین به‌ترتیب مربوط به بهداشت وسایل به‌کار گرفته شده ( 09/3)، امکانات به‌کار گرفته شده (03/3)، نحوه‌ی برخورد افراد درمان‌کننده (97/2)، نحوه‌ی برخورد مسؤولین پذیرش‌(81/2)، رضایت از کیفیت درمان‌(69/2)،رضایت از برخورد منشی بخش‌ها ‌)62/2) و‌‌ رضایت از نظم نوبت‌دهی (46/2) از نمره‌ی 1 تا 4 است. کم‌ترین میزان رضایت‌مندی مراجعین به مقوله‌ی سرعت رفع مشکل با نمره‌ی 36/2 بر می‌گردد. همچنین بیشترین میزان رضایت از‌‌ بخش‌ها به‌ترتیب مربوط به بخش‌های رادیولوژی، پریودونتولوژی و ارتودونسی با میانگین‌های 3/28،9/26،1/26 و کم‌ترین میزان رضایت هم مربوط به بخش اندو با نمره‌ی1/22 (از نمره‌ی 9 تا 36) است. با توجه به‌نتایج این تحقیق و به‌منظور بهبود عملکرد دانشکده و افزایش رضایت‌مندی مراجعین، افزایش سرعت در خدمات‌رسانی به مراجعین، کوتاه‌ترین طول دوره‌ی درمان و نظارت بیشتر اساتید بر کار دانشجویان پیشنهاد می‌گردد.