Запровадження новітніх технологій навчання в практику школи - Tetiana Nazarenko (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2015)
В статті розкриваються актуальні питання, пов'язані з процесом запровадження новітніх технологій навчання географії в практику школи. Проаналізовані проблеми, що виникають в процесі методичної роботи вчителів з різноманітною та різноформатною навчальною географічною інформацією. Подані методичні рекомендації із застосування інформаційних технологій навчання географії, які формують інформаційну культуру учня.