Editorial Comments - Marie Poggenpoel (AOSIS, 1997)
This issue of Health SA Gesondheid focuses on several important issues in the delivery of health care in a country. Opsomming Hierdie uitgawe van Health SA Gesondheid fokus op verskeie belangrike sake in die lewering van gesondheidsorg in 'n land. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.