Концептуальні основи соціальної інтеграції та професійної адаптації глухих дітей - Надія Карабанова; Анатолій Карабанов; Тетяна Суворова; Тетяна Овчаренко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено актуальні проблеми вдосконалення соціальної інтеграції та професійної адаптації дітей з особливими потребами. Проблема вдосконалення цього процесу повинна бути реалізована за новими напрямами і формами навчально-виховної роботи.