نقش انواع سبک‌های هویتی در شکل‌گیری رفتار شهروندی کارکنان - جمال الدین بیرامی ایگدر; مجید علی عسگری; صفورا نیک نهاد (Sport Sciences Research Institute, 2016)
هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش سبک های هویتی در شکل گیری رفتار شهروندی کارکنان آکادمی المپیک و پاراالمپیک ایران میباشد. روش این پژوهش، توصیفی بوده و از نوع مطالعات همبستگی است. علاوه براین، به لحاظ هدف نیز از پژوهشهای کاربردی میباشد. جامعۀ آماری این پژوهش را کارکنان آکادمی و کمیتۀ ملی المپیک به تعداد 95 نفر تشکیل دادند. نمونۀ پژوهش نیز به شکل کل شمار انتخاب گردید و با توجه به پرسشنامههای برگشتی، 79 پرسشنامه مورد تجزیه وتحلیل آماری قرار گرفت. در بررسی روابط بین متغیرها. به عبارت دیگر، داده های مشاهده شده به میزان زیادی منطبق بر مدل پژوهش میباشند. نتایج بیانگر این هستند که در بین انواع سبک هویت، سبک اطلاعاتی قویترین پیش بینی کننده برای رفتار شهروندی سازمانی در بین کارکنان میباشد. همچنین، سبک هنجاری و سبک اجتناب نیز پیش بینی کننده های خوبی برای رفتار شهروندی کارکنان میباشند. به طورکلی، میتوان گفت که از میان سبکهای هویتی، سبک اطلاعاتی بیشترین نقش را در شکل گیری رفتار شهروندی کارکنان دارد.