Соціалізація особистості молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища. - І. М. Шимко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Шимко І. М. Соціалізація особистості молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища. У статті здійснено теоретичний аналіз з проблеми розвитку особистості молодшого школяра в колективі, розкрито сутність та особливості соціалізації молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища.