Inspira 4 2018 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2018)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 4, 2018. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Paula Glasgow Coma Scale: Sykepleieres vurdering av bevissthet snivå etter akutt forgiftning varierer: Aina Evensen Helme PRODUKSJONSPRESS: Kenneth Strømsvold Årets intensivsykepleierÅrets poster ble for første gang kåret av en egen fagkomite Malign hypertermi - kasusbeskrivelse fra nordvestlandet: Heidi Merete Myklebust Pasientbehandling i et ressursfattig miljø: Håvard Brynildsen NSFLIS - nytt Rapport fra WCNA og IFNA møte Takk til Ellen Marie «Intensivavdelingen» - en brosjyre for pasienter og pårørende: Sara Anne Warhuus