Süpernumerer diş ile füzyona uğramış maksiller santral dişin endodontik tedavisi: Olgu sunumu - Derya Özen; Evrim Meriç Altun; Öztan Meltem Dartar (Ankara University, 2014)
Füzyon diş sert dokularında görülen ve iki komşu dişin veya normal diş ile sürnümerer bir dişin gelişiminin herhangi bir aşamasında kaynaşmasıyla oluşan gelişimsel bir anomalidir. Fusion nadir görülen bir durumdur ve başarılı bir kök kanal tedavisi yapılabilmesi için kesin tanı