Особливості спортивної орієнтації юних легкоатлетів 10−12 років у групах початкової підготовки ДЮСШ - Володимир Яковлів; Олена Яковліва (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розкрито технологію спортивної орієнтації юних легкоатлетів 10−12 років у групах початкової підготовки дитячо-юнацьких спортивних шкіл і доведена їх ефективність.