EDUCAŢIA DE GEN ÎN CONTEXT FORMAL-NONFORMAL-INFORMAL - USM ADMIN (Moldova State University, 2020)
În prezentul articol este abordată educația de gen. Constatările și concluziile sunt făcute în baza analizei unor experiențe practice, subiectul fiind explorat în context formal-nonformal-informal. Experienţele acumulate demonstrează că educaţia de gen trebuie începută la etapa timpurie a socializării de gen, din copilărie, şi trebuie să poarte caracter continuu. În acest sens, educaţia de gen trebuie să devină parte componentă atât a educației formale, cât și a celei nonformale și informale. Cuvinte-cheie: educație de gen, educație formală, educație nonformală, educație informală.