تدوین راهبرد توسعة گردشگری ورزش زمستانی در استان چهارمحال‌وبختیاری - سلیم عباسی; قدرت الله باقری; روح الله عسگری (Sport Sciences Research Institute, 2018)
امروزه، گردشکری و جذب گردشگر به‌عنوان یکی از مسائل مهم در شناساندن پتانسیل‌های یک منطقه و جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی در کشورهای جهان مطرح است. درواقع، گردشگری درحال تبدیل‌شدن به یکی از ارکان اصلی اقتصاد تجاری جهان است. دراین‌راستا، هدف از انجام این پژوهش، بررسی و شناسایی عوامل تأثیرگذار بر توسعة گردشگری ورزش زمستانی استان چهارمحال‌وبختیاری و تدوین راهبردهای مطلوب و همچنین، اولویت‌بندی این راهبردها است. در پژوهش حاضر، روش پژوهش براساس نوع هدف، کاربردی و براساس نوع روش، توصیفی- تحلیلی است. 68 نفر از مدیران عالی و میانی، اساتید مدیریت ورزشی و سرمایه‌گذاران و صاحب‌نظران فعال بخش گردشگری جامعة آماری پژوهش را تشکیل دادند که از این تعداد، 50 پرسش‌نامه تکمیل و تجزیه‌وتحلیل شدند. برای تحلیل داده‌ها از روش ترکیبی ای.اچ.پی. و سوات استفاده شده است. یافته‌های حاصل از تجزیه‌وتحلیل دادهها نشان داد که ازمیان راهبردهای تدوین‌شده، «فراهم‌کردن زمینه‌های جذب سرمایه‌گذاری برای ورزش‌های زمستانی»، «معرفی چهارمحال‌وبختیاری به‌عنوان قطب گردشگری ورزشی زمستانی» و «ایجاد مراکز گردشگری تابستانی برای جذب گردشگر در تمام فصول سال»، از مهم‌ترین راهبردها برای توسعة سرمایه‌گذاری گردشگری در استان چهارمحال‌وبختیاری هستند.