بررسی تقارن انتقال دوطرفه‌ی مؤلفه‌های شناختی و حرکتی در ضربه‌ی پای فوتبال (Sport Sciences Research Institute, 2014)
هدف پژوهش حاضر، بررسی تقارن انتقال دوطرفه مؤلفههای شناختی و حرکتی در ضربه‌ی پای فوتبال در دانشجویان پسر دانشگاه فروسی مشهد بود. 64 دانشجوی شرکت‌کننده در کلاسهای تربیت بدنی عمومی (1) با دامنه‌ی سنی 18 تا 24 سال که تجربه‌ی بازی فوتبال به صورت حرفهای و منظم را نداشتند و پای برترشان راست بود، انتخاب و به روش تصادفی و به تعداد مساوی به چهار گروه تقسیم شدند. تکلیف ضربه‌ی بغل پا با تأکید برمؤلفه‌ی شناختی دقت در گروههای الف (تمرین با پای برتر) و ب (تمرین با پای غیر‌برتر) و تکلیف ضربه با روی پا با تأکید بر مؤلفه‌ی حرکتی نیرو در گروههای ج (تمرین با پای برتر) و د (تمرین با پای غیر‌برتر) به مدت 8 هفته، 3 جلسه در هفته و 150 کوشش در هر جلسه اجرا شد. نتایج نشان داد تمرین باعث انتقال مؤلفه‌ی شناختی از پای برتر به پای غیربرتر و برعکس شده‌است (P