VARIABILITATEA CLINICĂ A INFECȚIEI CU TOXOCARA CANIS LA COPIL - Corina ROTARU-LUNGU (Academy of Sciences of Moldova, 2024)
Toxocaroza, un subiect care își menține relevanța sa în present. Această lucrare se focalizează pe prezentarea diversității simptomelor clinice și a specificului evoluției clinice în cazul toxocarozei la copii. Un diagnostic precoce devine esențial pentru inițierea unui tratament antiparazitar eficace, contribuind astfel la reducerea riscului de recurență și cronicizare a afecțiunii.