Inspira 3 2012 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2012)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 3, 2012. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Hildegunn Åpent eller lukket sugesystem for barn på intensivavdelingen?: Liv Randi Skuggerud Hansen Hypotensjon hos eldre koronarsyke pasienter: Mia Ulfeldt og Tonje S. Ringsrød Aktivitetskalender Verdighet og integritet i intensivavdelingen: Maria Wallumrød Gamre Referat fra Verdenskongressen i Ljubljana 2012: Egil Bekkhus og Thor-David Halstensen, Sykehuset Østfold Trygg anestesi og kirurgi med sjekkliste: Arvid Steinar Haugen og Eirik Søfteland Oppdatering til ALNSF medlemmene om PASTA-prosjektet ALNSF - nytt NSFLIS - nytt