ВПЛИВ ПСИХОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ДІТЕЙ ІЗ ПОРУШЕННЯМИ СЛУХУ НА ВИБІР ЇХНЬОЇ МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ - Л.Г. ГАРНЮК; А.О. СОРОКІНА (Alfred Nobel University Publisher, 2018)
У контексті досліджень психологічних закономірностей розвитку розглянуто аспекти проблеми професійного самовизначення дітей із порушенням слуху. Виокремлено групи питань, навколо яких фокусуються дослідження з проблеми самовизначення особистості. Зазначено, що врахування психологічних особливостей підлітків із вадами слуху та розуміння процесу вибору професії дозволить у подальших дослідженнях розробити методику організації роботи із цими школярами з метою оптимального прийняття рішення про майбутній фах