Використання фізичних вправ та інших засобів для відновлення й покращення зору - Олексій Морозюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті висвітлено актуальні питання профілактики зорових розладів у студентів. Дано рекомендації щодо релаксації й зміцнення зорового аналізатора, правильності організації вдома та у ВНЗ профілактичних і гігієнічних заходів із запобігання розвитку зорової патології в студентів.