Construcció i aprofitament didàctic del coet d'aigua - Àngel Luis Torres Climent; Tomás José Martínez Sempere (Universitat Autònoma de Barcelona, 2013)
El present treball constitueix una proposta de construcció i llançament d'un coet d'aigua i l'estudi experimental del tir parabòlic del mateix. El treball està dirigit a l'alumnat de 1r Batxillerat o 4t d'Educació Secundària de Física i Química i aporta material didàctic perquè el professorat pugui aprofitar aquest atractiu dispositiu.