Шляхи оновлення обчислювальної практики у процесі підготовки бакалавра математики - Олександр Миколайович Самойленко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Самойленко О. М. Шляхи оновлення обчислювальної практики у процесі підготовки бакалавра математики. Статтю присвячено питанням професійної підготовки бакалаврів математики у процесі проведення навчальної обчислювальної практики. У статті описано особливості обчислювальної практики бакалаврів математичних дисциплін. Здійснено аналіз тематики проектів обчислювальної практики. Проаналізовано загальні закономірності структури та змісту програмних продуктів підтримки професійної діяльності учителів математики, які розробляють студенти під час обчислювальної практики.