Вплив засобів реабілітації на фізичний розвиток та показники гостроти зору в хлопчиків із короткозорістю - Олена Андрощук; Оксана Мордик (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проведено аналіз фізичного розвитку та показників гостроти зору в хлопчиків із короткозорістю.