Формування творчого потенціалу майбутніх учителів хімії та біології у процесі фахової підготовки - Наталія Олександрівна Чувасова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Чувасова Н. О. Формування творчого потенціалу майбутніх учителів хімії та біології у процесі фахової підготовки. У статті на основі зіставлення, порівняння, узагальнення наукової інформації феноменів «творчість», «творча особистість», «потенціал», «творчий потенціал» розглядаються різні підходи до визначених понять. Виокремлено якості, чинники творчого потенціалу та риси його розвитку.