ABORDAREA PSIHOONCOLOGICĂ ÎN INTERVENȚIILE CHIRURGICALE MUTILANTE - Natalia COȘCIUG; Diana PREPELIȚA; Corneliu COJOCARU; Liliana PRODAN; Rodica TARNARUȚCAIA; Rodica GUTIUM; Evghenia CRUPENENCOVA (Academy of Sciences of Moldova, 2021)
Pacientele examinate au fost repartizate în trei grupuri, în dependență de caracterul obiectivului referitor la operația reconstructivă. A fost stabilită o dependență directă între intensitatea tulburării emoționale și caracterul obiectivului studiat.