ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ У МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - V.P. Kysilova-Bila (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Акцентовано увагу на формуванні педагогічних здібностей студентів, що є необхідною умовою готовності їх до творчої педагогічної діяльності. На основі аналізу літератури представлено систему дослідницьких умінь, необхідних студентам для виконання експериментально-дослідної частини педагогічного дослідження. Запропоновано різні варіанти математичних розрахунків для обробки і представлення результатів педагогічного експерименту.