THE USE OF PREPOSITIONS IN ENGLISH AMONG ARAB STUDENTS - USM ADMIN (Moldova State University, 2015)
FOLOSIREA PREPOZIŢIILOR ÎN LIMBA ENGLEZĂ DE CĂTRE STUDENŢII ARABI Studenţii arabi întâmpină dificultăţi mari atunci când trebuie să folosească, corect, prepoziţii în compunerile la limba engleză. Aceasta din cauza diferenţelor de utilizare a prepoziţiilor în ambele limbi. Importanţa utilizării corecte a prepo- ziţiilor în construcţia frazelor în limba engleză este incontestabilă. Nu prea există reguli care să explice când să fie utili- zată o anumită prepoziţie. Ca modalităţi de a învăţa utilizarea corectă a prepoziţiilor sunt lucrul cu dicţionarul, lectura- rea literaturii artistice în limba engleză şi învăţarea pe de rost a frazelor utile. Cuvinte-cheie: prepoziţii, fraze în limba engleză, reguli de utilizare a prepoziţiilor, literatură engleză, învăţare pe de rost.