Зміст роботи тренера-викладача - Валентина Данилко; Василь Толкач; Микола Данилко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті висвітлюється зміст роботи тренера-викладача як професії, котра належить до педагогічних і містить у собі ті ж самі компоненти, що й професія педагога.