Організація післядипломної підготовки дитячого хірурга з питань неонатальної хірургії - O. M. Gorbatyuk (Bukovynian State Medical University, 2016)
У статті показана необхідність при підготовці дитячого хірурга в галузі неонатальної хірургії  виховувати не тільки фахівця високого рівня, але і моральну гуманну особистість. Все це диктується практикою сьогодення. На прикладі підготовки фахівця і особистості дитячого хірурга на кафедрі дитячої хірургії показані можливі шляхи реалізації проблеми післядипломного навчання із застосуванням різних методик і технологій навчання.