Inspira 3 2018 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2018)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 3, 2018. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Paula Refleksjon må inn i veiledningen av studenter i intensivsykepleie: Anneli Johansson, Kjersti Eide Smertebehandling etter åpen hysterektomi: Henrik Torp, Ellen Marie Lunde, Cecilia Aasbø Optimalisering av blodsukkernivået etter hjertestans: Linn Therese Fossen, Anne-Mette Nygaard, Inger-Johanne Sælid, Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen NSFLIS fagkongress i Ålesund: Camilla Jørstad Aktivitetskalender oktober 2018 Lyden av fri luftvei: Marianne Haagensen Øien Sitter du med en artikkel i tankene? ALNSF fagkongress 2018: Erlend Snøløs ALNSF - nytt NSFLIS - nytt