La tècnica de l'itinerari didàctic en la formació inicial del professorat: reconstrucció d'una experiència - José Cantó Doménech; Carlos Fuertes Muñoz (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2015)
El present article té com a objectiu analitzar críticament el procés i els resultats d'una experiència d'innovació docent realitzada al curs 2013-2014 conjuntament per tres assignatures de les àrees de didàctica de les ciències experimentals i les ciències socials al quart curs del Grau de Mestre en Educació Infantil. El seu objectiu principal ha estat proporcionar eines teòriques i pràctiques al futur professorat d'infantil per a la utilització de la tècnica de l'itinerari didàctic en aquest nivell educatiu. Entenem que els resultats obtinguts incideixen en la potencialitat educativa de la tècnica de l'itinerari didàctic, en les virtuts de l'aprenentatge autònom i a través de la pràctica, així com en la necessitat i avantatges d'incloure la preparació per a l'ús de la tècnica de l'itinerari didàctic als programes de formació inicial del professorat.