کوریوکارسینوم کورنه: معرفی یک مورد - سیده حورا واحدالعین; فاطمه تارا; معصومه میر تیموری; محبوبه محمودی نیا (Mashhad University of Medical Sciences, 2015)
مقدمه: حاملگی مولار، یک اتفاق نادر است که میزان شیوع آن حدود 1 تا 2 مورد در هر 1000 حاملگی می باشد. حاملگی خارج رحمی در 1% بارداری ها اتفاق می افتد و در اکثر موارد، در لوله های فالوپ می باشد. همزمانی مول و حاملگی اکتوپیک، اتفاق بسیار نادری است. در این گزارش، بیمار 36 ساله با حاملگی مولار لوله ای معرفی می شود. معرفی بیمار: بیمار خانم 36 ساله، با بارداری چهارم و سابقه دو بار سقط و تولد یک نوزاد زنده، با شکایتآمنوره 2 ماهه، درد مختصر هیپوگاستر و5000BhCG